f18 hundar, mattar, hussar vid lokal Jack Russelträff

18 hundar, mattar, hussar vid lokal Jack Russelträff

Förra veckan skrev Kalmarbon Joanna Hansen ett inlägg i Kalmargruppen på Facebook där hon bjöd in till Jack Russelträff. En knapp vecka senare var de ett glatt gäng på 18 mattar, hussar och hundar från Kalmar, Öland och Skåne som möttes upp för att lära känna varandra genom en promenad i Kalmarsundsparken. I bildspelet nedan kan ni följa med på promenaden!

Det var många att hälsa på då flera av dem träffades för första gången. Här skakar Hille Björk tass med Puzzel.
Syftet med träffen var att möta vänner och knyta nya kontakter.
"Hundarna är helt egna individer trots att de är samma ras, så det är roligt att få chans att lära känna nya hundpersoner" tyckte Monica Erlandsson.
Tolvåriga Tia njöt av att få vara utomhus. Hennes päls är inte så tjock så en jacka var nödvändig för att inte frysa.
När alla hundar, hussar och mattar fått hälsa ordentligt på varandra var det dags att sätta på kopplet och röra sig mot Kalmarsundsparken.
Joanna Hansen poängterade att även om hon gått ut med att det var en träff för Jack Russels var alla som ville självklart välkomna, inklusive andra hundraser.
"Jag har varit på Jack Russelträffar på andra ställen men det här är första gången jag bjuder in till en själv här i Kalmar" berättade initiativtagaren Joanna Hansen, här tillsammans med Tia och Bosse.
Dillon poserade stolt för en kort sekund. Sedan var han snabbt nere på marken igen för att springa i fatt sina vänner.
Janne Karlsson, Joanna Hansen, Kes Svensson, Hille Björk, Stina Olsson, Agneta Berg, Viktoria Hallstensen, Tia, Bosse, Zacke, Frk D, Dillon, Elaiza och Puzzel.
Föregående bild
Nästa bild