Vattenstörningar – flera orter i kommunen påverkas

KALMAR KOMMUN. Boende i Hagby, Påryd, Halltorp, Yxneberga och Vassmolösa kan räkna med vattenstörningar de kommande dagarna. Detta på grund av ett underhållsarbete som beräknas vara färdigt på fredag.

Kalmar kommun skriver på sin hemsida att ett underhållsarbete utförs på ett vattenverk mellan onsdag 20 februari och fredag 22 februari. Vattnet kommer tillfälligt att stängas av, vilket kan komma att påverka vattentrycket. Tillfälliga smakförändringar i vattnet kan också förekomma, då det kommer att kloreras under dagen för att säkra vattenkvalitén.

Natten till fredag kommer ytterligare tryckförändringar som kan komma att orsaka missfärgningar i vattnet.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Senaste

Inför VM med Omar Ismail

http://medieproduktion.lnu.se/rasknytt/wp-content/uploads/sites/57/2019/03/OMAR_WEBB1.mp4 Terräng-VM sätter igång på lördag den 30/3 och arrangeras i Århus, Danmark. FOTO/VIDEO: Christoffer Åhlander WEBB-TV. Om blott en vecka väntar terräng-VM i Danmark för 19-årige kalmariten Omar Ismail. Högbytalangen plockade nyligen sitt

LÄS MER
Entré biograf Saga

BILDREPORTAGE: Biograf Saga 113 år

KALMAR. I 113 år har biograf Saga erbjudit människor en flykt från vardagen till främmande liv och land. Bions höga ålder har fått den att bli Sveriges äldsta biograf i bruk och på senare år

LÄS MER

Inför VM med Omar Ismail

http://medieproduktion.lnu.se/rasknytt/wp-content/uploads/sites/57/2019/03/OMAR_WEBB1.mp4 Terräng-VM sätter igång på lördag den 30/3 och arrangeras i Århus, Danmark. FOTO/VIDEO: Christoffer Åhlander WEBB-TV.

LÄS MER