Misstänkt rattfylleri på Frejagatan

KALMAR. Vid 03-tiden i dag stoppade polisen två män födda 2001 misstänkta för narkotikabrott, olovlig körning och brott mot knivlagen.

Polisen skriver på sin hemsida att männen blev stoppade av polis då en väktare ringt in om en bil som framförts trafikfarligt. Föraren misstänks nu för rattfylleri under påverkan av narkotika, olovlig körning och narkotikabrott. Passageraren misstänks för narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Båda männen medtogs för kroppsbesiktning.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Senaste

Inför VM med Omar Ismail

http://medieproduktion.lnu.se/rasknytt/wp-content/uploads/sites/57/2019/03/OMAR_WEBB1.mp4 Terräng-VM sätter igång på lördag den 30/3 och arrangeras i Århus, Danmark. FOTO/VIDEO: Christoffer Åhlander WEBB-TV. Om blott en vecka väntar terräng-VM i Danmark för 19-årige kalmariten Omar Ismail. Högbytalangen plockade nyligen sitt

LÄS MER
Entré biograf Saga

BILDREPORTAGE: Biograf Saga 113 år

KALMAR. I 113 år har biograf Saga erbjudit människor en flykt från vardagen till främmande liv och land. Bions höga ålder har fått den att bli Sveriges äldsta biograf i bruk och på senare år

LÄS MER

Inför VM med Omar Ismail

http://medieproduktion.lnu.se/rasknytt/wp-content/uploads/sites/57/2019/03/OMAR_WEBB1.mp4 Terräng-VM sätter igång på lördag den 30/3 och arrangeras i Århus, Danmark. FOTO/VIDEO: Christoffer Åhlander WEBB-TV.

LÄS MER