Kvinna dömd för 15-tal brott

KALMAR. En 35-årig kvinna dömdes i dag till dagsböter på totalt 7500 kronor efter att ha begått ett 15-tal olika brott runt om i länet.

Kvinnan döms bland annat för fyra narkotikabrott, vilket hon menar var för självmedicinering. Hon döms även för rattfylleri då hon har kört narkotikapåverkad.

Den 35-åriga kvinnan döms också för flera fall av olovlig körning eftersom att hon kört utan ett giltigt körkort. Hon döms dessutom för märkesförfalskning efter att ha monterat ett annat fordons registreringsskylt på sin bil.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Senaste

Inför VM med Omar Ismail

http://medieproduktion.lnu.se/rasknytt/wp-content/uploads/sites/57/2019/03/OMAR_WEBB1.mp4 Terräng-VM sätter igång på lördag den 30/3 och arrangeras i Århus, Danmark. FOTO/VIDEO: Christoffer Åhlander WEBB-TV. Om blott en vecka väntar terräng-VM i Danmark för 19-årige kalmariten Omar Ismail. Högbytalangen plockade nyligen sitt

LÄS MER
Entré biograf Saga

BILDREPORTAGE: Biograf Saga 113 år

KALMAR. I 113 år har biograf Saga erbjudit människor en flykt från vardagen till främmande liv och land. Bions höga ålder har fått den att bli Sveriges äldsta biograf i bruk och på senare år

LÄS MER

Inför VM med Omar Ismail

http://medieproduktion.lnu.se/rasknytt/wp-content/uploads/sites/57/2019/03/OMAR_WEBB1.mp4 Terräng-VM sätter igång på lördag den 30/3 och arrangeras i Århus, Danmark. FOTO/VIDEO: Christoffer Åhlander WEBB-TV.

LÄS MER